KIRIKKALE
24°
01:16

Yatsı'ya Kalan Süre

AK Parti, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Bu yıl Mayıs ayında yapılması planlanan seçimler kapsamında AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, saha çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimi, vatandaş odaklı ziyaretlerini sürdürerek sorun ve taleplerini dinliyor.


YOĞUN SÜREÇ BAŞLADI 
AK Parti Kırıkkale teşkilatı saha çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimleri için Mayıs ayını işaret etmesiyle birlikte çalışmalarına yoğunluk kazandırdı. Diğer taraftan çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Kadın Kolları İç Anadolu Bölge Koordinatörü Burçin Oğuz İl Başkanı Mustafa Kaplan ile bir süre görüştü.  

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ 
İl Başkanı Kaplan “Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Kadın Kolları İç Anadolu Bölge Koordinatörü Burçin Oğuz’u İl Başkanlığımızda ağırladık. Saha çalışmalarımız ve sandık kurullarımız üzerine istişarelerde bulunduk. Gerek il başkanlığımızda gerekse sahada hemşerilerimizle bir arada olmaya devam ediyoruz. Talepleri dinliyor, hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. Milletvekilimiz, Belediye başkanlarımız ve diğer seçilmişlerimizle sürekli bir araya gelerek hemşerilerimizin taleplerinin karşılanması noktasında adımlar atıyoruz. Bizim Kırıkkale olarak en büyük gücümüz birlik beraberliğimiz. Bu birliktelik sürdüğü müddetçe insan odaklı hizmetlerimiz devam edecektir” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de adaylık için usul ve esaslar belirlendi

İlginizi Çekebilir

Harun Güleç’ten sahada seçim çalışması

İlginizi Çekebilir

Ak Parti’den Bahşılı çıkarması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69970

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171