Bağdat Camii İmam Hatibi İsmet Erkoç tarafından organize edilen program kapsamında; Teravih namazlarına aksatmadan katılan, hatim programlarında yer alan, Kur’an-ı Kerim öğrenmeye devam eden ve hafta sonu kurslarını başarıyla tamamlayan çocuklara emeklerinin karşılığı verildi. Teravih namazı sonrası düzenlenen programa, İl Müftülüğü Şube Müdürü İshak İşçi de katıldı.
Öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşçi, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Bugün burada evlatlarımızın güzel amellerinin karşılığını dünyada bile almaya başladıklarını görüyoruz. Ancak unutmasınlar ki asıl mükafat cennette olacaktır. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz." Konuşmaların ardından, Cami İmam Hatibi İsmet Erkoç ve Şube Müdürü İshak İşçi, öğrencilere hediyelerini ve bayram harçlıklarını tek tek dağıttı. Renkli görüntülerin oluştuğu program, çocukların sevinciyle sona erdi.

Cibuti Büyükelçisi'nden ASKON Kırıkkale’ye ziyaret

Kırıkkale’de tarım arazileri için yeni karar!

Ceşnigir Kanyonunda Cumhuriyet coşkusu
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171