KIRIKKALE
17°
00:1

Öğleye kalan Süre

Bahşılı’da haşere krizi! Vatandaşlardan belediyeye tepki!

Bahşılı’da haşere krizi! Vatandaşlardan belediyeye tepki!


vVATANDAŞLAR OTURAMAZ HALE GELDİ

Yaz sıcaklarının her geçen gün artarak devam etmesiyle birlikte bir zamanların turizm cenneti olan Bahşılı ilçesinde, şu günlerde vatandaşlar adeta evinin balkonuna ve bahçesinde oturamaz duruma geldi. Kızılırmak Nehrinin geçtiği ilçede havaların ısınmasıyla birlikte haşerelerin sayısında artış görülüyor. Özellikle Atadönmez Mahallesi ve Doktorlar Sitesi Bölgesinde vatandaşlar, adeta evinin bahçesinde oturamaz duruma geldi.


İLAÇLAMALAR SIKLIKLA YAPILMALI

Bahşılı Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu belirten ilçe sakinleri, Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışına adeta gölge düşürdüğünü dile getiriyor. İlaçlamaların sıklıkla yapılması gerektiğini ve ilaç etkisinin daha da artırılmasını talep eden vatandaşlar, bu durumun Bahşılı gibi güzel bir ilçeye yakışmadığını belirttiler.

İlginizi Çekebilir

Bahşılı’da kıran kırana tavla turnuvası

İlginizi Çekebilir

Karayolları sınıfta kaldı!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de piknikçilere uyarı! Avlanma yapılacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64700

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171