KIRIKKALE
26°
05:37

İmsak'a Kalan Süre

Dev spor kompleksi 1 yılda tamamlanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayelerinde Kırıkkale’ye 17 bin 102 metrekare alan üzerine kurulacak olan dev spor kompleksi için çalışmalar sürüyor. 3 bin 500 kişi kapasiteye sahip olacak alanda birçok spor branşına ait yerler olacak.


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 
Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, vatandaşların spor yapabilmelerine ve sosyalleşebilmelerine imkan sağlayacak alanlar kazandırmak amacıyla yapılan ve toplam inşaat alanı 17 bin 102 metrekare olan 3.500 kişilik kapalı spor salonu ve voleybol, basketbol sahası, bireysel spor salonları, dinlenme odaları gibi alanların bulunduğu spor kompleksinde incelemelerde bulunarak, tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tekbıyıkoğlu, "Muadilleri ancak büyükşehirlerde olan 3.500 kişilik kapalı spor salonu ve  müştemilatı ile spor kompleksi inşatımız hızla devam ediyor. Bir sene içinde tamamlanacak bu kompleksten şehrimiz ve sporseverler çok istifade edecek" dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

 

 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt’a Kur’an Kursu yapılıyor 

İlginizi Çekebilir

Hayırsever vatandaş Kırıkkale’de ortaya çıktı: Veresiye defterini satın aldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de soğuk hava vatandaşları zorladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21873

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171