KIRIKKALE
21°
01:47

Akşam'a Kalan Süre

İYİ Parti’nin Kırıkkale adayı Kuzucu

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında İYİ Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Av. Yavuz Kuzucu oldu. Cuma günü Kırıkkale’ye gelecek alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim startını verecek.


MERAL AKŞENER, KIRIKKALE’YE GELİYOR
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de seçim çalışmalarına başlayan İYİ Parti, hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye genelinde turlarına başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cuma günü Kırıkkale’ye gelecek. Akşener, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak mevcut il başkanı Av. Yavuz Kuzucu’yu açıklayacak.

İYİ PARTİ SEÇİM STARTINI VERİYOR
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Cuma günü teşkilat buluşmaları kapsamında Kırıkkale’ye gelecek. Saat 14.00’te kültür merkezinde gerçekleşecek programda İYİ Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı da açıklanacak. Akşener’in İl Başkanı Yavuz Kuzucu’yu aday olarak açıklayacağı öğrenildi. Kuzucu, Genel Başkan Akşener ile genel merkezde görüşmüştü. Kuzucu, Kırıkkale’de adaylığı açıklanan ilk isim olacak.

Haber:Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye engelsiz yaşam merkezi yapılıyor

İlginizi Çekebilir

Akşener, kürsüden kurşun attı!

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı’dan "çat kapı" ev ziyaretleri

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85173

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171