KIRIKKALE
26°
02:45

İmsak'a Kalan Süre

Kapınızdayız projesi umut oluyor 

 Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ‘Kapınızdayız’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin sorun ve talepleri çözüm buluyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun büyük önem verdiği bu proje kapsamında binlerce aileye ev ziyaretleri gerçekleştiriliyor.


YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE GÖREVE BAŞLAYAN VALİ TEKBIYIKOĞLU, ÇALIŞMALARIYLA HALKIN TAKDİR VE SEVGİSİNİ TOPLUYOR

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜM BULUYOR 
İhtiyaç sahibi ailelerin sorun ve taleplerinin çözüm bulması amacıyla Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun talimatları doğrultusunda ‘Kapınızdayız’ adı altında proje başlatıldı. Başlatılan bu proje kapsamında aileler hem evlerinde ziyaret ediliyor hem de ihtiyaç ve talepleri çözüm buluyor. İlçelerde kaymakamlar başta olmak üzere kamu kurumlarında bulunan il müdürleri ve personellerinin hanelere yönelik gerçekleştirdiği ziyaret, şehir geneline vatandaşlardan da takdir topluyor.

HALKIN TALEPLERİ KARŞILANIYOR 
Projenin başladığı günden bugüne kadar toplamda 1625 aileye ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretler kapsamında muhtelif konutlardan 1723 talep alındı. Bu taleplerin 1083’ü olumlu değerlendirilerek sonuca bağlandı. Geriye kalan sorunların çözüm bulması amacıyla da çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun büyük önem verdiği bu proje kapsamında binlerce aileye ev ziyaretleri gerçekleştiriliyor. Vatandaşların evlerine her hafta Perşembe günleri yapılan ziyaretlerde vatandaşların talepleri alınarak olumlu bulunan talepler karşılanıyor.

TEKBIYIKOĞLU, PROJEYE ÖNEM VERİYOR  
Görev süresinde tam bir yılı geride bırakan ve önemli çalışmalara imza atan Vali Tekbıyıoğlu, her alanda yaptığı çalışmalarla da Kırıkkale halkının sevgisini kazanmış durumda. Zaman zaman Vali Tekbıyıkoğlu’nun da bizzat kendisinin katıldığı ziyaretlerden memnun kalan vatandaşlar, projeyi hayata geçiren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’na teşekkür ettiler.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

İftiralara aldırış etmeden Kırıkkale için çalışıyoruz

İlginizi Çekebilir

Akademik eğitim 18 Eylül’de başlıyor

İlginizi Çekebilir

İnşaat atıklarını boşaltan kamyon, uçuruma yuvarlandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75047

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171