KIRIKKALE
26°
08:16

Öğleye kalan Süre

Yardımsever vekil Öztürk halkın gönlünü kazanıyor

Siyasi çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardımlarla gündeme gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, bu seferde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde yürekleri ısıttı. Öztürk, depremzede ailelerin barınması için konteyn


VATANDAŞIN YARDIMINA KOŞUYOR 
Milletvekilliği süreci boyunca her kesimden ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, engelli bireyler başta olmak üzere herkesin sevgisini kazanmış durumda. Özellikle engelli bireylere akülü araç alınması noktasında taleplere anında çözüm bulan Öztürk, TBMM’de kendine gelen taleplerin yanı sıra cadde ve sokak gezileri esnasında kendisinden istenilen talepleri geri çevirmiyor. 

DEPREMZEDELERDEN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR 
Bahşılı ilçesinde çıkan evi küle dönen Fatma Bişkin’in evini yeniden yaptırarak hayır dua alan Öztürk, bu seferde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde depremzede aileleri yalnız bırakmadı. Öztürk’ün Yahşihan Belediyesi’nin girişimleriyle depremzedeler için bağışladığı konteyner, Pazarcık’a ulaştı. Konteyneri büyük sevinçle karşılayan depremzede çocuklar, Öztürk’e teşekkür etti.

BU YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ 
Yahşihan Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda canlı yayın düzenleyerek, deprem bölgesi için konteyner bağışlarını toplamıştı. Kırıkkaleli vatandaşlar ise ellerinden geldiği düzeyde yardım yapmıştı. Yardım yapanlardan biri de MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk oldu. Öztürk, depremzedeler için 50 bin lira değerinde bir konteyner bağışladı. Öztürk’ün bağışladığı konteyner, Pazarcık ilçesinde oluşturulan konteyner kente yerleştirildi. Konteyner evde kalmaya başlayan depremzede çocuklar, bozkurt işareti yaparak, Milletvekili Halil Öztürk’e teşekkür etti. Öztürk, birlik ve beraberlik içerisinde bu yaraların sarılacağı mesajını verdi.
 
Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Öztürk: "Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız"

İlginizi Çekebilir

Yardımsever vekil Öztürk halkın gönlünü kazanıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

76283

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171