KIRIKKALE
19°

112 Müdürü Tekinay istifa ediyor

Kırıkkale 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) Müdürü Muhammet Ali Tekinay, müdürlük görevinden istifa edecek


BAŞVURU GERÇEKLEŞTİRECEK
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında siyasi arena hareketlenmeye başlıyor. Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza atan ve proje üretkenliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kırıkkale 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) Müdürü Muhammet Ali Tekinay, müdürlük görevinden istifa edecek. Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için önümüzdeki hafta görevinden istifa edecek olan Tekinay, aday adaylığı başvurusunda bulunacak.

26 KASIM’DA GERÇEKLEŞTİRECEK
Hangi partiden aday adaylık başvurusu yapacağı merak konusu olan Tekinay'ın 26 Kasım Pazar günü saat 13.00’te başvurusunu yapacağı bilgisine ulaşıldı. Her zaman Kırıkkale için mücadele ettiklerini vurgulayan Tekinay, birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale’nin daha ileriye gitme noktasında bu yola çıktığını dile getirdi. Kırıkkale halkından destek isteyen Tekinay, “Kıymetli hemşehrilerim, abilerim, ablalarım, kardeşlerim. 26 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Cumhuriyet Meydanında toplanarak Kırıkkale Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı yolundaki ilk adımımızda ailecek sizlerin yanımda olmanız bana onur verecektir” dedi.

Haber:Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Bağımlı gençler, yeniden hayata tutunuyor 

İlginizi Çekebilir

İlkyardım her zaman hayat kurtarır 

İlginizi Çekebilir

Gazeteci Gökkaya’nın ismi sokağa verildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88164

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171