KIRIKKALE
25°

16 bin kişi YHT ile seyahat yaptı 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile bugüne kadar 16 kişinin seyahat gerçekleştirdiğini açıkladı. Kaplan, “Kırıkkale’nin 100 yıl önce karatrenle başlayan tren şehri olma vasfı hızlı trenler önemli bir safhaya geçti”


UZAKLAR ARTIK DAHA YAKIN
Dönemin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bir grup devlet kabinesi tarafından açılışı gerçekleştirilen Kırıkkale Yüksek Hızlı Tren seferleri ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile bugüne kadar 16 kişinin seyahat gerçekleştirdiğini açıkladı. Kaplan, “Kırıkkale’nin 100 yıl önce karatrenle başlayan tren şehri olma vasfı hızlı trenler önemli bir safhaya geçti” dedi. Kaplan, “Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Demiryolu ile hızlı tren ağına dahil olan ilimizden Sivas’ tan, İstanbul’a, Ankara’dan Konya’ya hızlı trenlerle ulaşabiliyoruz” dedi.

MİLLETİMİZ ADINA GURUR DUYUYORUZ 
Kaplan, “ Kırıkkaleli hemşerilerimiz hızlı treni çok sevdi. Açılışından bu yana 16 binden fazla hemşerimiz hızlı trenlerle Ankara ve Sivas yönüne seyahat etti.  Bugün için hafta içinde karşılıklı 8 sefer var ve hepsi Kırıkkale’de duruyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ilmek ilmek Hızlı Tren ağı ile örüyor,  bizlerde yaptıkları bu çalışmalardan milletimiz adına gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Ümmügülsüm Tekin (Stajyer)
 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan’dan halk günü

İlginizi Çekebilir

Kaplan, Gazetekale Gazetesi’nin 1’inci yaşını kutladı

İlginizi Çekebilir

Kaplan, “Bizden sonraki nesillere 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilme fırsatı vereceğiz”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27280

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171