KIRIKKALE
26°
07:25

Öğleye kalan Süre

2 yılda 505 hastaya kemoterapi işlemi uygulandı

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kemoterapi Ünitesi, hizmetini sürdürüyor. Hastanenin bu bölümünde son 2 yılda 505 hastaya Yüksek İhtisas Hastanesi işlemi uygulandı.


TEDAVİ RANDEVUSU OLUŞTURULUYOR 
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kemoterapi Ünitesinde önemli hizmetler sunuluyor. Kemoterapi Ünitesinde, son 2 yılda 505 hastaya kemoterapi işlemi uygulandı. Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Kemoterapi; cerrahi tedavi öncesi, sonrası, radyoterapi ile birlikte ya da tek başına uygulanan bir tedavi yöntemidir. Hekim muayenesi sonrası hastaya uygulanacak ilaç protokolü belirlendikten sonra uygun gün ve saate tedavi randevusu oluşturulur.”

UZMAN EKİPLER TARAFINDAN YAPILIYOR 
“Ardından vaka yönetimi hemşiresi ile görüşme planlanır ve alınacak tedaviye spesifik eğitim alınması sağlanır.  Hastanemizde Kemoterapi uygulamaları, özel eğitimli, konusunda uzman ve yetkin hemşireler tarafından yapılmaktadır. Kemoterapi Ünitemizde, son 2 yılda 505 hastaya kemoterapi işlemi uygulanmıştır” ifadesine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

2 yılda 505 hastaya kemoterapi işlemi uygulandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi doktoruna ödül

İlginizi Çekebilir

Sağlık çalışanları dualarla anıldı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78631

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171