KIRIKKALE
22°
02:49

İkindi'ye Kalan Süre

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) müsabakaları başlıyor. Kırıkkale’de 7 yıldan sonra bir ilk Pazar günü gerçekleşecek. Güleç ABC Spor Kulübü ile Konya Atayurt Spor Kulübü karşı karşıya gelecek.   


İLK MAÇ PAZAR GÜNÜ
Düzenlenen müsabakalarda 3’te 3 galibiyet sağlayarak şampiyon olan Güleç ABC Spor Kulübü Basketbol Takımı 3. Lig maç serisine başlıyor. Karşılaşma 2 Nisan Pazar günü saat 15.00’te 17 Ağustos Spor Salonunda gerçekleşecek. ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç yaptığı açıklamada ABC Spor Kulübü Basketbol Takımı olarak basketbol liginde ilk defa böyle bir başarı elde ettiklerini belirtti. Güleç, yedi yıldan sonra Kırıkkale’mizi yeniden ABC Basketbol takımı ile 3. ligde temsil edeceklerini ve ilimiz adına bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

TÜM KIRIKKALE’Yİ BEKLİYORUZ
Güleç açıklamasının devamında “Bizler için beklenen gün geldi. Güzel galibiyetler alarak Kırıkkale’yi 3. lige yükseldik. Kırıkkale’yi 3. ligde temsil ediyoruz. Şimdi birlik ve beraberlik olma zamanı, şehrin basketbol takımına sahip çıkma zamanı geldi. 2 Nisan Pazar günü 17 Ağustos Spor Salonunda bütün basketbol severleri, bütün Kırıkkale halkını bekliyoruz. 15.00’te başlayacak müsabakada şehrin takımını yalnız bırakmasınlar diliyorum” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 


 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56026

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171