KIRIKKALE
21°

4 bin 867 aileye okul eğitimi

Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Aile Okulu Projesi" sayesinde ailelerin daha da güçlendirildiğini belirterek, kentteki 4 bin 867 aileye eğitim verdiklerini söyledi.


DAHA DONANIMLI OLDULAR 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ailelerin çok yönlü desteklenmesi amacıyla yaygınlaştırılan Aile Okulu projesi, sosyal beceri, aile içi iletişim yönetimi, teknoloji kullanımı, ahlaki gelişim, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, çevre ve ilk yardım gibi konularda yurt genelinde yaklaşık 1 milyon 672 bin aileye ulaşıldı. Aileler almış oldukları çeşitli eğitimler sayesinde daha donanımlı hale getirildi.  Bu kapsamda Kırıkkale kent genelinde nisan ayı itibariyle 293 kursta 4 bin 867 ailenin eğitim alması sağlandı.

BİLİNÇLİ HALE GELDİLER 
Millî Eğitim Müdürü Telefoncu, yaptığı açıklamada aile eğitimine büyük önem verdiklerini belirterek, "Aile toplumun temeli. Bu nedenle anne babaların daha bilinçli olmasını arzu ediyoruz. Bizler ebeveyn olarak çocuklara karşı yaklaşımımızda dikkatli olma sorumluluğumuz var. Ailelerimizi bireysel olarak çeşitli konularda bilinçli hale getirebilme çabası içerisindeyiz." dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin güzellikleri öğrencilere tanıtıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, görevine başladı

İlginizi Çekebilir

4 bin 867 aileye okul eğitimi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94263

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171