KIRIKKALE
32°
01:42

Akşam'a Kalan Süre

AK Parti İl Teşkilatı’nın ilçe ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ilçelere çıkarma yapıyor. Merkezde hane ve esnaf ziyaretleri ile çalışmalarını sürdüren il teşkilatı, ilçelerde de saha çalışması gerçekleştiriyor. Hafta içerisinde Delice, Keskin, Karakeçili, Çelebi Balışeyh ve Sulakyurt i


“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE” 
İlçe ziyaretlerine ilçe teşkilatları ile başlayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, teşkilat ziyaretinin ardına ilçelerde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 2023’e giden yolun milletin gönlünden geçtiğini belirten İl Başkanı Kaplan, “Her zaman olmamız gereken yerde sahada milletimizle el ele gönül gönüleyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bir an bile durmaksızın saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Teşkilatımızın her kademesiyle uyum içerisinde çalışmak bizlere güç katıyor” dedi. 

“TÜRKİYE YÜZYILINI ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ” 
2023’te ‘Türkiye Yüzyılını’ zaferle taçlandıracaklarını ifade eden Kaplan “Bir an bile duraksamadan milletine hizmet için 20 yıldır canla başka çalışan dünya liderimiz cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan borcumuzu ödemek için bizler de aşkla, canla ve başla sahada çalışıyoruz. Talepleri dinliyor, hemşehrilerimizle gönül bağı kuruyoruz. Hemşehrilerimizin bizlere olan ilgisi, cumhurbaşkanımıza olan muhabbeti ve AK Parti’mize gösterdiği sempati bizlere daha da şevk veriyor. 2023’te inşallah Kırıkkale’de Türkiye Yüzyılını büyük bir zaferle taçlandıracağız” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan

 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan, köylerde inceleme yaptı

İlginizi Çekebilir

Kaplan, “Bizden sonraki nesillere 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilme fırsatı vereceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kıratlı, vekilliğe yeniden talip

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77092

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171