KIRIKKALE
27°
04:53

Öğleye kalan Süre

Akademi Futbol Okulu, Alanyaspor’un temsilcisi oldu

Akademi Futbol Okulu, Alanyaspor’un temsilcisi oldu


ALANYASPOR’UN TEMSİLCİLİĞİNİ ALDI

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek amacıyla çalışma gerçekleştiren ve Kırıkkale’de son 7-8 yıldır önemli çalışmalara imza atan Akademi Futbol Okulu, son olarak Süper Lig temsilcisi Alanyaspor’un altyapıdan futbolcu yetiştirme isim hakkını aldı.


Yetenekli futbolcuları keşfederek geleceğe hazırlayan Akademi Futbol Okulu, Erkan Ünlü, Doğan Erol, Kadir Demir, Ömer Cömert, Yusuf Sarı, Mustafa Yıldırım ve Yusuf Selim’in antrenörlüğünde öğrencilerine eğitim veriyor.

GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ
Alanyaspor’un Kırıkkale’de il temsilciliği hakkını alan Akademi Futbol Okulu, düzenlediği törenle açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine; Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan katılım sağladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren antrenör Erkan Ünlü, “Yaklaşık 7-8 yıldır Kırıkkale Akademi Futbol Okulu olarak Kırıkkaleli çocukların gelişimi için hizmet veriyoruz. Yaklaşık bir ay öncede Süper Lig ekibi Alanyaspor'un isim hakkını aldık ve Kırıkkale’deki alt yapı temsilcisi olduk. İnşallah güzel başarılara imza atmak için bu yola çıktık” dedi.

İlginizi Çekebilir

Karacalı Köyü, şenlikte buluştu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kahve sevenler üzülecek!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de nöbetçi eczaneler hangileri?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29939

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171