KIRIKKALE
25°

Akbal: “Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkacağız”

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kırıkkalespor’da kulüp başkanı ve yeni yönetim belirlendi. Kulüp Başkanı Şeref Akbal, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni sezon öncesi yapacaklarını anlattı. Akbal, “Kırıkkaleli olan, Kırıkkale’de yaşayan h


KISITLI İMKANLARLA ZORU BAŞARACAĞIZ 
2023-2024 futbol sezonu hazırlıklarına başlayan Kırıkkalespor, bu sezon ve önümüzdeki sezonlar için planlama çalışmalarına başladı. Kulüp başkanı Şeref Akbal ve yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. En geç 3 yıl içerisinde Kırıkkalespor’u bir üst lige çıkartmayı hedeflediklerini belirten Akbal, kısıtlı imkanlarla zoru başarmak istediklerini söyledi. 

KÜFREDENE CEZA UYGULANACAK 
Kırıkkaleli olan, Kırıkkale’de yaşayan herkesi takıma sahip çıkması çağrısında bulunan Akbal, “Hep birlikte el ele vererek inşallah takımımızı bir üst lige taşıyacağız. Bir şehir için futbolun bir takımın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. İnşallah güzel işlere imza atacağız” dedi. Küfürden uzak bir anlayış olacağını belirten Akbal, “Stadyumun içerisinde ne taraftarımızda ne de başka bir şekilde küfür istemiyoruz. Küfür edenlere karşı gereken yaptırımlar uygulanacaktır” dedi. 

KOMBİNE BİLET SATIŞI YAPILACAK 
Maçı izlemeye gelen herkesten kombine ve şeref bileti ücretinin alınacağını belirten Akbal, “Bizim buradaki amacımız kişilerin ya da kuruluşların şehrimizin takımına maddi ve manevi anlamda destek çıkmasını sağlamaktır. Şeref tribününe giren herkesten parasını alacağız. Basın mensupları da buna dahil. Herkes Kırıkkalespor’a katkı verecek. Biletler konusunda passoligi getireceğiz. Kapılara turnike yaptıracağız.”

KIRIKKALESPOR STORE AÇACAĞIZ 
Akbal, “Forma, atkı, bere ve diğer alanlarda satışın yapılması için Kırıkkalespor Storesini kuracağız. Bu şehrin takımına sahip çıkan herkesin az çok demeden buradan alışveriş yapmasını isteyeceğiz Hep beraber el ele vererek bu desteği sağlayacağız. Başka şehirlerde yaşayan Kırıkkaleli vatandaşlarımız buradan formayı sipariş ettiğinde bizler onlara ulaştırma imkanı sunacağız.”

 AZ BÜTÇELİ KALİTELİ BİR TAKIM KURACAĞIZ 
Teknik heyet ve transfer komitesi konusunda Hakan ilhan, Mustafa Samur ve dışardan da Uğur Kütük bizlere yardımcı oluyor. Ekibimiz teknik direktörlük için şuanda Fenerbahçe’de ve milli takımda görev yapan bir hoca ile görüşmeye gitti. İlk olarak hocamızla anlaşacağız ve takımımızı ona göre kuracağız. Kamp ise hoca ile anlaştıktan sonra gideceğiz. Kısıtlı bir bütçemiz var ve ona göre takım kuracağız. Az bütçeli ama kaliteli bir takım kuracağız” ifadelerini kullandı.

KIRIKKALESPOR’UN İSMİ DEĞİŞİYOR 
“Takımımızın Kırıkkale Büyük Anadoluspor olan ismi Kırıkkalegücü olması için gerekli yerlere başvuru yaptık. Kırıkkalespor isminin daha önceden başka birileri tarafından tescillendiği için bizler bu ismi TFF üzerinden alamıyoruz. Kırıkkalegücü isminin tescillenmesi için çalışma sergileyeceğiz. Yakında ismimiz tescillenecek. Şuan geç kalındı ama kulüp binasında küçük tamiratlar yapılacak. Bütçemizi iyi ayarlamalıyız. Takımla giden yöneticiler masraflarını kendileri ödeyecek” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’da kongre yine ertelendi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor Can’ı ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Başkan Uça: ‘Her hafta ayrı bir final oynuyoruz’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81362

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171