KIRIKKALE
19°
03:10

İkindi'ye Kalan Süre

Altın fiyatlarındaki son durum ne?

Türkiye genelinde son günlerde altın fiyatları tırmanışı sürdürüyor. İsrail’in Gazze bölgesine yaptığı saldırılardan dolayı altındaki kritik denge giderek bozuluyor. Fiyatlar her geçen gün üzerine yenisini ekliyor.


SAVAŞ GERİLİMİ FİYATI ETKİLEDİ
İsrail ile Hamas arasındaki savaşın yatırımcıları güvenli bir limana itmesiyle Ekim ayının yıldızı altın oldu. Gram Altın Kasım ayına düşüşle başladı yatırımcıları şaşkına çevirdi. Gün içerisinde tekrar eski yerine dönen Altın yaşanan bu dalgalanma ile birlikte borsa gündemini takip edenler merak içerisine girdi "Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte 1 Kasım çeyrek ve gram altın fiyatları...

KASIMA DÜŞÜŞLE GİRDİ
Ekim ayında yüzde 12'den fazla yükselen gram altın Kasım ayına düşüşle başladı Gram Altın 1800 liraya kadar geriledi. Altın yatırımcıları, döviz ve borsa fiyatlarını önemli bir şekilde etkileyecek olan bugün açıklanacak Fed'in faiz kararına kilitlendi.

GÜN İÇERİSİNDE TEKRAR YÜKSELDİ
Kasım ayına büyük bir düşüşle herkesi ters köşe yapan Gram Altın, gün içerisinde eski yerine gelerek Kırıkkale Kuyumcular Derneği piyasa fiyatlarına göre şu an 1 Kasım 13:30 itibariyle 1825 TL’den işlem görüyor.

Kırıkkale Kuyumcular Derneği piyasasına göre güncel Altın fiyatları ise şöyle:

Gram Altın: 1825 TL

Çeyrek Altın: 3080 TL

Yarım Altın: 6160 TL

Tam Altın: 12320 TL

Cumhuriyet Altını: 12600 TL

Haber:Sibel Pehlivanlı

İlginizi Çekebilir

Gram altın rekor tazeledi!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de altın ne kadar?

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de altın fiyatları ne kadar?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70224

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171