KIRIKKALE
21°
03:14

Öğleye kalan Süre

Altınışık’tan Kırıkkale siyasetini hareketlendirecek iddia!

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, partiye katılımlara yönelik şok bir iddiada bulundu. Kırıkkale’de belediye başkanlığı yapan iki ismin İYİ Parti saflarına geçeceğini belirten Altınışık, “Bu isimleri seçim tarihi belli olunca açıklaya


SEÇİM TARİHİ AÇIKLANINCA 
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, geçtiğimiz gün partide yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de görevdeki iki belediye başkanı ile çok sayıda iş insanının, İYİ Parti’ye geçmeye hazır olduğunu iddia etti. Orhan Kılıç, Adnan Duman gibi sektörlerinde öncü iş insanlarını partisine kazandıran Altınışık, İYİ Parti’ye geçmek isteyen gerek belediye başkanları, gerekse de iş insanları ile görüşüldüğünü belirterek “Mevcut belediye başkanlarından ikisi partimize geçmeye hazır.  Bununla beraber şehrimizden çok sayıda önemli iş insanı da İYİ Parti Ailesi’ne katılmaya hazırlar. Ancak şimdilik bu geçişleri bekletiyoruz. Cumhurbaşkanı seçim tarihini açıkladığı andan itibaren partimize geçişleri gerçekleştireceğiz” iddiasında bulundu.  İsim vermekten kaçınan Altınışık, “İsimlerini açıkladığımız zaman arkadaşlarımıza sıkıntı veriyorlar. Bu nedenle seçim tarihinin açıklanmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti Merkez ilçe Döğeroğlu’na emanet

İlginizi Çekebilir

Albayrak, İYİ Parti’den aday adayı oldu

İlginizi Çekebilir

Tuğba Çiftçi, İYİ Parti’nin yeni Kadın Kolları Başkanı oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

25851

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171