KIRIKKALE
27°

Bahçeşehir Koleji, eğitimde farkındalık oluşturuyor

Geçmişten günümüze yarım asırlık tecrübeye sahip olan Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de eğitim alanında hem farklılık hem de farkındalık oluşturuyor. Kaliteli eğitim vizyonuyla yarınların başarılı gençlerini yetiştiren Bahçe


KALİTELİ EĞİTİMİ VE TECRÜBELİ KADROSUYLA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ, YARINLARIN BAŞARILI GENÇLERİNİ YETİŞTİRİYOR 

ÜRETKEN NESİL YETİŞİYOR
Kırıkkale’de bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayan ve eğitim yılıyla birlikte kapılarını öğrencilerine açan Bahçeşehir Koleji, hem sunduğu imkanlar hem de kampüs ortamıyla farklılığını ortaya koyuyor. Anaokulu, ilkokul ve lise öğrenimiyle geniş bir eğitim kategorisine ev sahipliği yapan Bahçeşehir Koleji, sportif ve sosyal alanda sağladığı imkanlarla öğretim hayatına renk katıyor.

GLOBAL EĞİTİM MARKASI 
Yarım asrı aşkın süredir Türkiye’de eğitime öncülük eden Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak başarıyla sürdürüyor. Eğitim ışığında geleceğin teknolojisine de yön veren kolej, yarınların genç bilim adamlarını yetiştiriyor. Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alan Bahçeşehir Koleji,  Türkiye’de STEM eğitiminin uygulandığı ilk liselerden olan Fen ve Teknoloji Lisesi, akademik ve teknolojik alt yapısı güçlü, araştırmacı, yenilikçi, üretken bir nesil yetiştiriyor. 

SOSYAL YÖNLERİ GELİŞİYOR 
Fen eğitimini yalnızca fen derslerine odaklanan tek yönlü bir yapıdan çıkaran Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde öğrenciler akademik başarılarının yanında sosyal yönleri gelişmiş, yabancı dile hâkim, dünyayla bütünleşmiş kültürel donanıma sahip bireyler olarak yetişiyor. Kırıkkale Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, “Bahçeşehir Koleji olarak Türkiye’nin her noktasında nitelikli eğitimi tüm çocuklarımızla buluşturmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin her noktasına taşıdığımız nitelikli eğitim 2022 yılı itibariyle artık Kırıkkale’mizde” dedi.

TEKNOLOJİ, BİLİM HER ŞEY BURADA 
Dünyanın zorlu bir pandemi sürecinden geçtiğine vurgu yapan Karabağ, “Onun öncesinde başlayan son 50 yılı kapsayan teknolojideki, bilimdeki değişim dönüşüm, bugün ile yarınla ilişkili olan en temel alan eğitimde değişikliğe yol açmıştı. Pandemi bu değişimi hızlandırdı. Ekonomik değişiklikler zorluklar söz konusu. Bütün bu zorlukların ortasında bir şeyin önemi daha da çok ortaya çıkıyor eğitim.”

MEB MÜFREDATINA UYGUN EĞİTİM MODELİ 
“Eğitim politikamız, tüm becerilere sahip bireyler yetiştirme hedefi doğrultusunda planlanmıştır.  Okul öncesi eğitimden başlayarak; ilkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimi alanında öğrencilerimize görsel, işitsel ve dokunsal, olabildiğince çok ve çeşitli materyal sunmanın önemine inanıyoruz.  Kendi eğitim birimimiz tarafından üniversitemizin danışmanlığında MEB müfredatına uygun olarak geliştirilmiş olan eğitim içeriğimiz ve kişiye özgü öğretim modeli, Dijital Eğitim, STEM + A Eğitimi, Bilişimsel Düşünme Eğitimi gibi dünyaya örnek oluşturan eğitim modellerimiz ile öğrencilerimizin akademik başarısını üst seviyeye çıkartıyoruz.” 

MERAK DUYGULARI GELİŞİYOR 
“Diğer önem verdiğimiz ise 0-6 yaş dönemi. Öğrenmenin en yoğun olduğu, temel alışkanlıkların kazanıldığı ve zihinsel yeteneklerin hızlı bir biçimde gelişip biçimlendiği dönemdir. Bahçeşehir Kolejinde erken çocukluk dönemi eğitimimizi planlarken önceliğimiz çocukların merak duygularını geliştirmek, öğrenme konusundaki motivasyonlarını yükseltmek ve onlara öğrenme heyecanı aşılamaktır. Çünkü bilgiye giden yol meraktan geçer. Hedefimiz çocuklarımızın öğrenirken aktif olan, soru soran, fikirlerini ortaya koymaktan korkmayan, kendi fikirlerini savunabilen öğrenciler olarak yetişmesini sağlamaktır” dedi. 

LİDER GENÇLER YETİŞTİRİYORUZ 
Ankara’nın önemli okullarının kuruluş süreçlerini yapılandıran Karabağ “Amacımız dünyanın her noktasında liderlik edebilecek bireyler yetiştirebilmektir. Bahçeşehir’in eğitim felsefesinin özünde kendi kültürlerini, değerlerini bilen dünyada evrensel değerlere hakim olan ve kendisi üretebilecek, geliştirici bireyler yetiştirmektir. Hem kitlesel başarıda hem de bireysel derecelerde en önde olan Bahçeşehir Koleji olarak öğrencilerimizi nitelikli üniversitelere yerleştirebilmek için hazırlarken yaşamın her alanına yönelik projelerle Kırıkkale’de fark yaratmaya devam edeceğiz. Hayalimdeki Robot”, “Stem ve Yabancı Dil Projesiyle Kırıkkale”, “Gardencity” Zeka Yarışması, “Sınav Yerinde” onay alınan ya da hazırlığı devam eden projelerimizden sadece bir kısmı.  Kırıkkale’nin en başarılı öğretmenleriyle özel tasarlanmış derslikler, laboratuvarlar ve etkinlik alanlarında ülkemizin geleceğine başarı hikayelerini yazdıracak olan öğrencilerimizi takip etmeye devam edin.”

Tanıtım Haber 

İlginizi Çekebilir

Bahçeşehir Koleji, eğitimde farkındalık oluşturuyor

İlginizi Çekebilir

Bahçeşehir Koleji’nde rengarenk hamsi günü

İlginizi Çekebilir

Bahçeşehir Koleji, nitelikli eğitimi çocuklarla buluşturuyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

46784

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171