KIRIKKALE
21°
03:6

İkindi'ye Kalan Süre

Bahşılı, Çelebi ve Delice’de Kaymakamlık değişikliği 

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Jandarma Genel Komutanlığı'nda da 72 general ve albay yeni görev yerlerine


KIRIKKALE’DE YERALDI 
Atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri belirlendi.255 kaymakamın ataması gerçekleştirildi. Ankara'da 6 vali yardımcısı ve 9 kaymakam, İstanbul'da 6 vali yardımcısı ve 14 kaymakam, İzmir'de 5 vali yardımcısı ve 5 kaymakamın ataması yapıldı. Değişiklik yapılan kaymakamlıklar arasında Kırıkkale’de yer aldı. 

ATAMALAR GERÇEKLEŞTİ 
Çelebi Kaymakamı Mehmet Soylu, Gaziantep-İslahiye kaymakamı olarak atandı. Delice Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, Kars-Arpaçay kaymakamı olarak atandı. Bahşılı Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Ankara Vali Yardımcısı olarak atandı. Boşalan kaymakamlıkların yerine kısa bir süre sonra yeni atama bekleniyor.

Haber: Sinem Budak (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Oğan, 2.turda Erdoğan’ı destekleyecek

İlginizi Çekebilir

Nuh Dağdelen'e önemli görev

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Lider ülke ve süper güç Türkiye için, Recep Tayyip Erdoğan”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54097

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171