KIRIKKALE
24°
02:26

İkindi'ye Kalan Süre

Bal, Kırıkkale halkını bisiklet yarışına davet etti

Kırıkkale'nin tanınmış simalarından Zafer Bal Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetim kurulu üyeliğine getirdikten sonra yaptığı ilk açıklamada Kırıkkale'de Haziran ayında başlayacak olan bisiklet yarışlarına tüm Kırıkkale halkını davet etti.


VALİLİKTE START VERİLDİ 
Bisiklet yarışlarının Uluslararası bir çalışma olduğunu belirten Zafer Bal Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön ile birlikte Kırıkkale Valiliğinin himayelerinde yapılacak yarışlar sayesinde ilimizin doğal güzelliklerini tanıtmayı ve il ekonomisini canlandırmaya hedeflediklerini dile getirdi. Çarşamba günü saat 9.30'da Kırıkkale Valiliği toplantıdan yapılan star programına Türkiye Bisiklet Federasyonu yetkileri, teknik heyet Kırıkkale Valisi Bülent  Tekbıyıkoğlu Türkiye bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, As Başkan Bahattin Akyön, belediye başkanları Kaymakamlar, STK  örgütü temsilcileri katıldı. 

BİSİKLET DAĞITILACAK 
Bal, açıklamasının devamında geçen yıl yapılan bisiklet yarışlarının Türkiye genelinde büyük oranda kabul görmesinden dolayı bu yıl UCI kapsamında (Uluslararası Bisiklet Birliği) tarafından Kırıkkale'ye yarış verildiğini ve ilginin de son derece yüksek olduğu ifade etti. 
Yarışlara şu ana kadar değişik ülkelerden onlarca sporcu müracaat etmiş durumda. sporcuların kalması ve teknik eğitim görev yapabilmesi için Kırıkkale'de birçok Otel rezerve edildi.9 -10 -11 Haziran ayında yapılacak olan yarışların devamında  Temmuz ve Ağustos aylarında ikinci ve üçüncü etaplar yapılacak. Halk bisiklet yürüyüşündeyse vatandaşlara onlarca bisiklet bedava dağıtılacak.

Haber: Burak Çalışkan

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60680

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171