KIRIKKALE
22°
02:47

Akşam'a Kalan Süre

Baran: “Kimse klavye delikanlılığı yapmasın!”

İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, 14-28 Mayıs seçimi sonrası açıklama yaptı. Baran, kendisini istifaya çağıran kişilere sert çıktı ve ekledi, “Kimse klavye delikanlılığı yapmasın!” dedi.


HİZİP ÇIKARMAK İSTEYENLER VAR 
Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 14-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimi tamamlandı. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, “Yapılan genel seçimlerde İYİ Parti teşkilatı elinden gelen çabayı büyük bir özveri ile yapmıştır. Partimizde hizip çıkarmak isteyen ve geçmişte de hizip çıkaran bazı kendini bilmezler klavye delikanlılığı yapıyorlar.”

SEN KİMSİN? NE CÜRETLE YAZIYORSUN? 
“Bu bir seçimdir kazanan ve kaybeden olacaktır. Bunu temcit pilavı gibi yazmanın, tekrarlamanın bir faydası yoktur artık. Biz partimizin başındayız gelir çayımızı içer eksiklerimizi konuşuruz. Bazıları İl ve Merkez İlçe Başkanı'nı istifaya çağırıyor sen kimsin ki, ne cüretle bunu yazıyorsun, varsa kusurumuz genel merkez gereğini yapar. Partimize 5 üye kazandıramamış kendini bilmezler gecesini gündüzüne katan insanlara ayar vermeye çalışıyor. Bizimde insan olduğumuzu ve sabrın sonu olduğunu lütfen unutmayın” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kılıç, “Kırıkkale’yi beraber yöneteceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kavuncu: “Yerel seçimlerin kazananı olacağız”

İlginizi Çekebilir

Yüksel: “Vatandaşın sırtından ekonomik yük alınmalıdır”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

90872

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171