KIRIKKALE
21°
05:0

İmsak'a Kalan Süre

Başaran Koleji’nden farklı galibiyet

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Başaran Koleji, spor alanında önemli bir başarıya imza attı. Okul sporları müsabakaları kapsamında mücadele sergileyen Başaran Koleji öğrencileri, futsal karşılaşmasında rakibini farklı skorla yend


BAŞARISINI SÜRDÜRÜYOR 
Kurulduğu günden itibaren hem eğitim alanında hem de sportif faaliyetlerde adından söz ettiren Başaran Koleji, sportif alanda da başarı elde etmeye devam ediyor. Okul sporları müsabakaları kapsamında mücadele sergileyen Başaran Koleji öğrencileri, futsal karşılaşmasında rakibini farklı skorla yendi.


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR 
Okul tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, “2022-2023 Eğitim Öğretim Sezonu Okul Sporları kapsamında Şehit Polis Ramazan Akçadağ spor salonunda düzenlenen Futsal Gençler A kategorisinde, Başaran Koleji futsal takımımız Gazi MTAL İle karşılaşmıştır. Karşılaşma okulumuzun 10-2 üstünlüğü ile sona ermiştir. Akademik başarılarımızın yanında sporsal alanda da başarılarımızın devam etmesini sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” ifadesine yer verildi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93554

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171