°

Başkan Cönger, muhtarlarla buluştu

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, düzenlenen etkinlikte mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Belediye toplantı salonunda gerçekleşen programda Başkan Cönger, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yerel yönetimlerin sahadaki en önemli temsilcileri olan muhtarların, belediye ile vatandaş arasındaki köprü görevini üstlendiğini vurgulayan Cönger, hizmetlerin etkin şekilde yürütülmesinde muhtarların katkısının büyük olduğunu ifade etti.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Cönger, konuşmasında, “Muhtarlarımız, vatandaşın sesi ve yerel yönetimlerin en önemli paydaşlarıdır. Hep birlikte Keskin’in daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için çalışıyoruz. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. Etkinlikte muhtarlar da kendi bölgelerinde yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında görüşlerini paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, dayanışma ve iş birliği mesajlarıyla sona erdi. Keskin Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik, yerel yönetim ile mahalle ve köy temsilcileri arasındaki iletişimin güçlenmesine önemli katkı sağladı.

İlginizi Çekebilir

Karla mücadelenin kahramanları ’Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmini izledi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de korkutan yangın! Bulaşık makinesi alev aldı

İlginizi Çekebilir

İmamoğlu çeşmesi Köyü’ne içme suyu deposu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16409

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171