KIRIKKALE
21°
01:46

İmsak'a Kalan Süre

Bölgenin en büyük Bosch Mağazası Kırıkkale’de açıldı

Kırıkkale’de uzun yıllar mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Vurallar, Bosch ev aletlerinin bölgede en büyük konsept mağazasını vatandaşların hizmetine sundu.


RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Yaptıkları çalışmalarla şehrin ekonomisine katkı sağlayan Vurallar, yeni bir yatırımı Kırıkkale’ye kazandırmanın gurur ve onurunu yaşıyor.  Yenidoğan Mahallesi 605. Sokak No: 8 adresinde, İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük Bosch ev aletleri mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 7’den 70’e her türlü beyaz eşya alanında ev aletlerinin yer aldığı mağazanın açılış töreni de renkli görüntülere sahne oldu. 

DUALAR EŞLİĞİNDE KURDELE KESİLDİ 
Açılış törenine CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, MHP İl Başkanı Murat Abalı, esnaf oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Nur Camii imam hatibi Murathan Önder tarafından yapılan duanın ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi.

ŞEHRİMİZE HAYIRIL UĞURLU OLSUN 
Açılışın ardından Vurallar Mobilya-İnşaat işletme yetkilisi Onur Vural ve babası Mustafa Vural, açılışa katılan misafirlerle yakından ilgilendi. Vural ailesi, protokol üyelerine mağazayı gezdirerek yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırıkkale’ye böyle bir mağazayı kazandırmaktan mutlu olduklarını ifade eden Onur Vural, “Biz Kırıkkale’yi memleketimizi seviyoruz. Şehrimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53387

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171