°

BOZDAK’tan tarihi ve doğa yürüyüşü

Kırıkkale’nin doğa sporları kulübü Bozkır Dağcılık (BOZDAK) ailesi, 17-18 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir ve Kütahya illerini kapsayan Frig Yolu’nda yürüyüş ve kamp etkinliği gerçekleştirdi.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Kırıkkale’nin doğa sporları kulübü Bozkır Dağcılık (BOZDAK) ailesi, 17-18 Mayıs tarihleri arasında Eskişehir ve Kütahya illerini kapsayan Frig Yolu’nda yürüyüş ve kamp etkinliği gerçekleştirdi. Tarihi mirasla doğanın iç içe geçtiği rotada iki gün süren faaliyete birçok doğasever ve kulüp üyesi katıldı.

KÜLTÜREL BİR DENEYİM SUNDU

BOZDAK yönetimi, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Tarih ve doğanın güzelliğine doya doya yürüdüğümüz bu faaliyette bizlere eşlik eden tüm sporcularımıza ve takipçilerimize teşekkür ediyoruz.
Daha nice güzel etkinliklerde bir araya gelmek dileğiyle,” ifadelerine yer verdi. Frig Yolu’nun doğal dokusu ve tarihi atmosferi eşliğinde yapılan yürüyüş, kulüp üyelerine hem spor hem de kültürel bir deneyim sundu. BOZDAK, doğa sporlarını yaygınlaştırmak ve Kırıkkale’yi bu alanda temsil etmek adına etkinliklerini sürdürüyor.
 

İlginizi Çekebilir

Pehlivanlı: “Sahada dinamik bir AK Parti göreceksiniz!”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de av tüfeği ele geçirildi!

İlginizi Çekebilir

Su arıtma tesisi çalışmaları incelendi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16012

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171