KIRIKKALE
25°
02:22

İmsak'a Kalan Süre

Büyüğüne hürmet ömrüne bereket projesi

Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi tarafından "Büyüğüne Hürmet Ömrüne Bereket" temasıyla yürütülen Maneviyat Köprüsü Projesi Kapsamında aileler ziyaret ediliyor.


ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ
TDV Kırıkkale Kadın Kolları Gönüllüleri "Büyüğüne Hürmet Ömrüne Bereket" projesi kapsamında Kırıkkale’de ikamet eden 102 yaşındaki Hayriye Ulu ve 101 yaşındaki Keziban Günay’ı evlerinde ziyaret etti. Manevi Danışman Halil Bakçepınar rehberliğinde gerçekleşen ziyarete İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, TDV Kırıkkale Şubesi Kadın Kolları Başkanı Emine Çavdar, Kur’an kursu öğreticileri ve gönüllüler katıldı. Ailelerle sohbet eden İl Müftü Yardımcısı Göker, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı ömürler geçirmeleri temennisinde bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, teşekkürlerini ifade ettiler. Ailelere verilen çeşitli hediyelerle ziyaret sona erdi.

Haber:Büşra Özbek 

İlginizi Çekebilir

Refüje devrilen otomobildeki 6 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Bahçeşehir Koleji’nden öğretmenlerine iftar programı

İlginizi Çekebilir

Kırşehir, Karaman, Niğde, Nevşehir ve Çorumlular, Kırıkkale'de bu tarihi yeri gördünüz mü?

Haber Yorumları

Yorum Yaz

66768

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171