KIRIKKALE
26°

Camiye yıldırım düştü

Kırıkkale’yi etkisi altına alan fırtına, Balışeyh ilçesine bağlı Kenanbeyobası köyünde tahribata neden oldu. Araziler sel nedeniyle zarar görürken, camiye de yıldırım isabet etti.


SEL EKİNLERE BÜYÜK ZARAR VERDİ
Geçtiğimiz Cumartesi günü, akşam saatlerinde başlayan ve kısa sürede hayatı felç eden fırtına, şehir merkezinde olduğu gibi ilçe ve köylerinde de etkisini şiddetli şekilde gösterdi. Sağanak yağışın doluya çevirmesi nedeniyle bazı araçlarda tahribata yol açarken fırtına ile birlikte şiddetini artıran yağmur köylerde meyve ağaçlarına zarar verdi. Balışeyh ilçesine bağlı Kenanbeyobası Köyü’nde sağanak yağış sonrası sel meydana geldi. Önüne gelen her şeyi sürükleyen sel, ekinlere büyük zarar verdi. 

CAMİ MİNARESİNE YILDIRIM DÜŞTÜ
Sel felaketinin yanı sıra yıldırımlar da hayatı olumsuz etkiledi. Köyde bulunan camiye isabet eden yıldırım, caminin sigorta kutusuna zarar verdi. Yıldırımın etkisi ile birlikte caminin minaresi de zarar görürken, elektrik odasına ait kapı yerinden fırladı. Şans eseri o sırada camide kimsenin olmayışı olası bir can kaybının önüne geçti. 

Haber: Burak Çalışkan

 

İlginizi Çekebilir

3 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye sarı kodlu uyarı

İlginizi Çekebilir

Camiye yıldırım düştü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91590

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171