KIRIKKALE
25°
00:59

Akşam'a Kalan Süre

Çetinkaya ailesinin mutlu günü 

Kırıkkale’nin tanınmış aileleri arasında yer alan Mehmet-Naile Çetinkaya’nın oğlu Süleyman Sadi, düzenlenen düğün töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt sahne aldı. 


RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Kırıkkale’nin tanınmış aileleri arasında yer alan Mehmet-Naile Çetinkaya’nın oğlu Süleyman Sadi Çetinkaya, Mersan Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün töreniyle erkekliğe ilk adımı attı.  Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde Çetinkaya ailesi, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Düğün törenine katılan davetliler minik Süleyman Sadi’nin  damatlığını da görmesi temennisinde bulunarak, hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

YÖRESEL MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER 
Minik Süleyman Sadi’nin heyecanı gözlerden kaçmadı. Ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt’ün birbirinden güzel seslendirdiği yöresel müzikler büyük alkış topladı.  Nezih bir ortamda geçen sünnet töreninde davetliler Süleyman Sadi ve ailesine hediyeler takdim ederek yolunun açık olması ve mürüvvetini görme temennisinde bulundular. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Çetinkaya ailesini yalnız bırakmazken, davetliler son derece mutlu olduklarını nezih bir ortam ve hizmetten memnun kaldıklarını belirtti.

ÇETİNKAYA AİLESİ FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI
Yöresel müzik eşliğinde salona giriş yapan Süleyman Sadi, davetliler tarafından da uzun süre ayakta alkışlandı. Baba Mehmet ve anne Naile Çetinkaya’nın hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığı sünnet töreninde, objektiflere ve kameralara da mutluluk dolu görüntüler yansıdı. Sünnet törenine katılan ve tören boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Mehmet Çetinkaya, son derece mutlu olduğunu, oğlu Süleyman Sadi’nin mürüvvetini de görme dileğinde bulundu. Daha sonra davetliler Çetinkaya ailesine hayırlı olsun dileklerini iletirken, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi doktoruna ödül

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Jandarma'dan uyuşturucu operasyonu!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de trafiğe kayıtlı 71 bin 385 araç var

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57906

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171