KIRIKKALE
32°
00:56

İkindi'ye Kalan Süre

CHP’den vatandaşlara aşure ikramı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Zafer Caddesi’nde vatandaşa dağıtılan aşure töreninde birlik ve beraberlik sergilendi.


BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
Muharrem ayı nedeniyle CHP’liler tarafından yaklaşık 2 bin kişilik aşure dağıtımı yapıldı. Zafer Caddesi’nde vatandaşa dağıtılan aşure törenine CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal’ın yanı sıra İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Milletvekili Av. Ahmet Önal, dağıtılan aşurenin tüm İslam alemine birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulundu. 

İKİ BİN KİŞİLİK AŞURE DAĞITTILAR 
“Dağıtılan bu aşure tüm İslam alemine güzellikler, birlik ve beraberlikler getirsin. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimiz”  CHP’li İl Başkanı Bozdağ ise dağıtılan aşurenin tüm İslam âlemine birlik ve beraberlik getirmesini ifade etti. Bozdağ,  “Muharrem ayında yapılan aşure ikramı milletimiz için ortak bir değer ve güzelliktir. Bu günün kutsallığı ve önemi milletimizin ortak değerlerindendir. CHP olarak, Muharrem ayı dolayısıyla aşure pişirip halkımıza ikram ettik. Bu etkinliğimizde yaklaşık 2 bin kişiye aşure dağıttık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Berna Yahşi 

İlginizi Çekebilir

Önal, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına Kırıkkale Ekspres’ini sordu

İlginizi Çekebilir

CHP’de Ahmet Önal’a veto!

İlginizi Çekebilir

Önal: “Vatandaş pazardan bakıp geçiyor!”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34670

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171