KIRIKKALE
25°
00:30

İkindi'ye Kalan Süre

Cumhur İttifakı’ndan birliktelik 

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti yönetimiyle birlikte AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Cumhur İttifakı kapsamında MHP ve AK Parti yönetimi birlik ve beraberlik mesajı verdi.


MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine atanan Engin Pehlivanlı, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kabul etmeye devam ediyor. MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti yönetimiyle birlikte AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Cumhur İttifakı kapsamında MHP ve AK Parti yönetimi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

ÜLKEMİZİN TEMİNATI CUMHUR İTTİFAKI 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivanlı, “Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve kıymetli parti mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin teminatı Cumhur İttifakımızın mensupları olarak ilimiz de büyük bir uyum içerisinde Türkiye Yüzyılı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de görev dağılımı yapıldı 

İlginizi Çekebilir

İsmail Bildik, Sulakyurt için başvurusunu yaptı

İlginizi Çekebilir

“MHP’nin bayrağını daha ileriye taşıyacağız”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91262

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171