KIRIKKALE
25°

Cumhuriyet’i daima omuzlarımızda taşıyacağız

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 100. Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Kaplan, “Cumhuriyetimizin 100. yılına erişmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


GURURLU VE MUTLUYUZ
Cumhuriyet’in ilan edilişinin 100. Yılı nedeniyle AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, açıklamalarda bulundu. Kaplan, “''Türkiye Yüzyılı" olarak adlandırdığımız Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ulusal, bölgesel ve küresel alanda bir çok ilerlemenin ivme ile artacağını ve yepyeni bir Türkiye'ye yol haritası oluşturacağını düşünüyorum. Ecdadımızdan bize kalan en kıymetli emanetin, Cumhuriyetimizin, 100.yılına erişmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

MİLLETİMİZİN YENİDEN AYAĞA KALKMASIDIR
Kaplan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet; tüm imkânsızlıklara, zorluklara karşı milletimizin yeniden ayağa kalkmasıdır. Cumhuriyet; demokrasinin ve bağımsızlığın bu güzel vatanda insanca, özgürce ve onurlu yaşamanın güvencesidir. Bu duygu ve düşünceleri gururla sizlere aktarırken bir yandan da şu an özgür ve onurlu bir yaşam için mücadele veren Filistin 'de yaşanan vahşetin hüznü ve burukluğu içerisindeyiz. İşgalci Israil'in Filistin’e yönelik saldırılarında ölenlerin neredeyse yarısı çocuk. Geleceklerini emanet edecekleri nesilleri katil İsrail acımasızca öldürüyor.”

GELECEK YÜZYILLARA ULAŞTIRACAĞIZ
Bundan 100 yıl önce verdiğimiz mücadelede nasıl muvaffak olup Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attıysak bugünde Filistin yüz yıl sonra yüzüncü yılını kutlayacakları zaferin temellerini atacaktır. Bugün "Türkiye Yüzyılı" olarak adlandırdığımız Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ulusal, bölgesel ve küresel alanda birçok ilerlemenin ivme ile artacağını ve yepyeni bir Türkiye'ye yol haritası oluşturacağını düşünüyorum."

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ
Bizler, bugün bu ilerlemenin gelecek nesillere anlatmanın ve aktarmanın büyük sorumluluğunu taşıyoruz. Bize Cumhuriyeti armağan etmek için hayatlarını ortaya koyan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızın, aziz şehitlerimizin hatıralarını rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum. Tüm hemşerilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

Haber:Tuğçe Özdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’tan semt pazarı ziyareti

İlginizi Çekebilir

Dekoratif ahşap boyama kursu yoğun ilgi görüyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nden su açıklaması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24762

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171