KIRIKKALE
21°
07:25

Öğleye kalan Süre

Davutoğlu’ndan şehit ailesine taziye ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu,  Suriye’de şehit düşen Tankçı Sözleşmeli Er Mert Otal'ın Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde bulunan baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.  Acılı aileye taziyelerini ileten Davutoğlu, “Sizler bize şeh


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Gaziantep 5’inci Zırhlı Tugay 1. Tank Tabur Komutanlığı emrinde görevli Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin Azez Cibrin üs bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Mert Otal’ın Keskin ilçesinde bulunan baba ocağına taziye ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İl Başkanı Murat Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi, Keskin İlçe Başkanı Şabab Yücel Gedikali ve parti yönetimi ile birlikte taziye ziyaretinde bulundular.

ŞEHİT AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI
Ailenin acısını paylaşan Davutoğlu ve beraberindeki heyet, aileye taziye temennisinde bulundular. Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit babası Suat ve kardeşi Mustafa’ya sabır temennisinde bulundular. Acılı aileye taziyelerini ileten Davutoğlu, “Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Her zaman sizin yanınızdayız” dedi. Resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Davutoğlu, “Fırat Kalkanı Harekât bölgesinde şehit olan kahraman askerimiz Mert Otal'ın babasını ve onu büyüten halasını Kırıkkale Keskin'de ziyaret ederek, acılarını paylaştık taziye dileklerimizi ilettik. Ruhu şad, mekanı cennet olsun”  dedi. İl Başkanı Korkmaz’da, “Eli kanlı terör örgütleri vatanımızı asla bölemeyeceklerdir. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

Haber Yorumları

Yorum Yaz

40234

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171