KIRIKKALE
25°
01:16

Akşam'a Kalan Süre

Dekoratif ahşap boyama kursu yoğun ilgi görüyor

Kırıkkale Belediyesi Mahalle Konağı tarafından açılan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu Kırıkkaleli kadınların yoğun ilgisini görüyor. Hem moral depolayan kursiyerler hem de aile ekonomilerine katkı sağlıyorlar.


HEM MORAL HEM AİLE EKONOMİLERİNE KATKI
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın vizyon projeleri arasında yer edinen Mahalle Konakları her geçen gün Kırıkkaleli bayanların ilgisini toplamaya devam ediyor. Kadınların kaliteli ve verimli zaman yaşamalarına zemin oluşturan Mahalle Konaklarında bir birinden farklı kurslar açılıyor. Bunlardan birisi de Kırıkkale Evlerinin bulunduğu yerdeki Mahalle Konağında açılan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu, kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurs çerçevesinde kadınlar hem eğitim görüyor hem de birbirinden güzel eserler meydana getiriyor. Haftanın 5 günü kursa gelen kadınlar, günün stres ve sıkıntısını ahşap üzerine yaptıkları desenleri boyayarak atarken, yaptıkları ürünleri satarak, aile ekonomilerine de katkı sağlıyorlar.

"KURSİYERLERİMİZ, ZAMANLARINI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYORLAR"
Kırıkkale Evlerinde faaliyet gösteren Mahalle Konağında düzenlenen Dekoratif Ahşap Boyama Kursu Öğretmeni Didem Doğan, “Belediyemizce Kırıkkaleli hanımlara yönelik açılan dekoratif ahşap boyama kursuna gelen hanımlar ahşap boyama tekniklerini öğreniyorlar. Kursumuzda atık durumda olan malzemeleri geri dönüştürerek, kullanılabilir malzeme haline getiriyoruz. Kursiyerlerimiz, burada yaptıkları ürünleri, kendileri için süs eşyası olarak kullanırken, kimi kursiyerlerimiz de yaptıkları ürünleri satarak, aile ekonomisine katkıda bulunuyor” İfadesini kullandı.

"BURADA ÇOK GÜZEL ETKİNLİKLER YAPIYORUZ"
Kırıkkale Evlerinde düzenlenen kursa katılan kursiyeler ise “Boş vakitlerimizi bu kursta değerlendiriyoruz. Hocalarımıza ilgileri için ayrıca teşekkür ediyoruz.. Burada çok güzel etkinlikler hediyelik eşyalar yapıyoruz. Yaptığımız ürünleri de satarak aile ekonomime katkıda bulunuyorum. Çok güzel bir ortamımız var, arkadaşlarımızla birlikte güzel bir aile ortamı kurmuş bulunmaktayız. Bize böyle bir imkan sağlayan Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya ayrıca teşekkür ediyorum” ifadesini kullanıyorlar. değerlendiriyorum. Burada hocamız sayesinde yeteneklerimizi geliştiriyoruz, çok güzel eğitimler alıyoruz. Aynı zamanda burada diğer arkadaşlarımızla birlikte hoş ve güzel vakit geçiriyoruz. İleriki dönemlerde de kendimizi geliştirmek adına bu kursumuzun bizler için çok iyi bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Bu konuda, bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı hocamıza ve Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber:Didem Ceylan Gökberk 

İlginizi Çekebilir

Ağustos ayında 766 konut satıldı

İlginizi Çekebilir

696 nüfuslu ilçe: Çelebi

İlginizi Çekebilir

Okullarda ücretsiz yemek uygulaması başladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87806

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171