2 YENİ BÖLÜM AÇILDI
Delice Belediye Başkanı Özdem, Delicelilere çağrıda bulundu. İlçede yer alan Meslek Yüksek Okuluna 2 yeni bölümün açıldığına dikkat çeken Özdem “Kıymetli hemşerilerim 2023-2024 yılı eğitim dönemi başlamak üzere ilçemizde bulunan Delice Meslek Yüksek Okulu’na iki yeni bölüm daha açıldı. Öğrenci sayımızda artış olacaktır. Bir program daha eklenerek öğrenci sayımız 500 kişi olması beklenmektedir.”
ÖĞRENCİLER SIKINTI ÇEKMESİN
“Ancak öğrencilerimiz barınmakta sıkıntı çekmektedir. Kıymetli hemşerilerim boş olan evlerimizi lütfen kiraya verelim. Bu sorunları hep beraber çözemezsek okulumuz zamanla güç kaybedecek ve ilçe açısından hoş bir durum olmayacaktır. Duyarlı olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Kazanımlarımızı hep beraber koruyalım” dedi.
Haber: Ahmet Gökdemir
Kaymakam Akköz’den esnaf gezisi
Delice’de cezaevi personelinin sorunu çözüldü
Delice MYO futbol turnuvası sona erdi
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171