KIRIKKALE
25°
03:22

Öğleye kalan Süre

Delice’ye 45 milyon TL’lik yatırım

Kırıkkale’nin Delice ilçesinin çehresini değiştirecek önemli bir projeye imza atılıyor. Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, borçlanmadan ve belediyenin öz kaynaklarını kullanarak 45 milyon TL değerinde iş merkezi oluşturuyor.


BAŞKAN TURGUT ÖZDEM’DEN BİR BAŞARI DAHA
Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, her alanda önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Özdem, ilçeye yeni bir yatırım daha kazandırdı. Delice’nin çehresini değiştirecek olan bu projenin çalışmaları için ilk kazma vuruldu.

İSTİHDAM VE EKONOMİYE KATKI SAĞLANACAK
Samsun yolu kenarında bulunan ve Delice Belediyesi’ne ait olan arsanın tahsisi yapıldı. İç Anadolu Bölgesi’ni Karadeniz Bölgesi’ne bağlayan bu güzergaha kazandırılan yatırım, 150 günde tamamlanacak. Toplamda 20 dükkanın yer alacağı Delice Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet İş Merkezi’nin 1000 (bin) metrekarelik alanında tekstil atölyesi yer alacak. Tekstil atölyesinde 50 kişiye istihdam imkanı sağlanacak.

DELİCE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
10 adet dükkanda ise ünlü markalardan oluşan cafe, restoran ve alışveriş merkezlerine yönelik tahsisi yapılacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, “Bu şehirde sadece hizmet yapmıyoruz, şer odaklarının kuyruklarına da basıyoruz. Basıyoruz ki çatlak sesler gelmeye devam ediyor. Bizim fıtratımızda boyun eğmek yok. Haksızlık karşısında dik durmaya devam edeceğiz” dedi.

150 GÜNDE TAMAMLANACAK
Özdem, “Burası belediye bütçemizin iki katı bir yatırım olacak. Doğru yoldayız ki ikinci kez mührü ehline verdi bu Aziz Millet. Öz kaynaklarımızla borçlanmadan yaptığımız Yatırımın maliyeti 45 milyon TL (arsa dahil) olup 150 günde tamamlanacaktır. İlçemize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Jandarma’dan sokak hayvanlarına sıcak yuva 

İlginizi Çekebilir

Eğitim sorunlarına yerinde tespit 

İlginizi Çekebilir

Ahılı köyüne ait yemek Homa

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57268

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171