KIRIKKALE
21°
01:0

Yatsı'ya Kalan Süre

Depremzede aileden Cumhur İttifakı’na destek

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Cumhuriyet Meydanı’nda, Kahramanmaraşlı depremzede bir çiftin istek ve taleplerine kulak verdi. Sevgi-İbrahim Nergis çifti, “Erdoğan ve Bahçeli o kadar güzel hizmet ettiler ki, Türk milletinin


BİZ SİZDEN BAŞKASINA OY VERMEYİZ
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her fırsatta ev ve esnaf ziyaretlerine çıkan Öztürk, Kırıkkale sokaklarını gezmeyi de ihmal etmiyor. Son olarak 21-26 Mart Orman Haftası münasebeti ile Kırıkkaleli vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtan Öztürk, dağıtım etkinliğinin hemen arından Kırıkkaleli vatandaşların sorunlarına kulak verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda Milletvekili Öztürk’ün yanına gelen Kahramanmaraşlı depremzede bir aile Öztürk’e “Biz başkasına oy vermeyiz” diyerek desteklerini iletti.

ALLAH’TAN GELENE NASIL ÖNLEM ALSALARDI?
Milliyetçi Hareket Partisi Elbistan Kadın Kolları Temsilciliği görevini yürüttüğü öğrenilen depremzede Sevgi Nergis, “Bizim oyumuz hiç kaçmaz, biz oy bile toplarız biz memleketimiz için çalışacağız. Kılıçdaroğlu, HDP ile görüşüp de el sıkışırken vatandaşımız uyanmıyorsa, kendi kendini ayıktırmıyorsa ne yapmak lazım? Allah’ım, AK Parti’nin işlerini güçlerini rast getirsin sırtını yere getirmesin İnşallah. Bir daha da perişan olmayalım İnşallah. Meral Akşener diyor ki, ‘önlem almadılar’ diyor. Allah’tan gelene nasıl önlem alsalardı? Erdoğan ve Bahçeli o kadar güzel hizmet ettiler ki, Türk milletinin sırtını yere getirmediler. Bir hizmetler geldi Elbistan’a çok güzel oldu.” dedi.

BİR OY TAYYİP BEY’E, BİR OY DEVLET BEY’E
Milletvekili Öztürk ise “Cumhurbaşkanlığında bir oy Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Bey’e, milletvekilliğinde bir oy Sayın Devlet Bahçeli’ye, Milliyetçi Hareket Partisi’ne” diyerek destek beklediklerini belirtti. Depremzede kadın ise “Biz başkasına oy vermeyiz” diyerek, Öztürk’e desteklerini iletti. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38615

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171