KIRIKKALE
26°
02:46

İmsak'a Kalan Süre

Depremzede ailelerle duygu dolu iftar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen deprem bölgelerinden gelen ailelerle iftar yaptı. Duygusal anların yaşandığı iftarda, bir daha böyle afetlerin yaşanmaması için


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının sarılması amacıyla her alanda çalışma gerçekleştiriliyor. Memleketlerinde yaşadıkları felaket nedeniyle yuvalarını bırakmak zorunda kalıp Kırıkkale’ye yerleşen aileler için devlet bütün imkanlarını ortaya koyuyor. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin en iyi şekilde yaşatılması amacıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, depremzede ailelerle bir araya geldi. 

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ 
Duygusal anların yaşandığı iftarda, bir daha böyle afetlerin yaşanmaması için dualar edildi.
Öztürk, “Bugünkü iftarımızı KYK Türkân Hatun Yurdunda kalan  depremzede kardeşlerimizle yaptık. Bu vesileyle, depremde zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, vefat edenlere de Allah’tan rahmet dileriz. Allah, milletimize başka dert, bela, sıkıntı vermesin” dedi. İftar yemeğinde milletvekili Öztürk’ün eşi Serpil Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Abalı, eşi Sara Abalı, milletvekili aday adayı Av. Melike Boran İsmailoğulları ile parti yönetimi katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Bakan Kasapoğlu, iftarda depremzedelerle bir araya geldi

İlginizi Çekebilir

Alman bakanlar Pazarcık’ta deprem bölgesini inceledi

İlginizi Çekebilir

Sıcak çorbalar yaralı gönülleri ısıtıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36356

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171