KIRIKKALE
25°
04:24

İmsak'a Kalan Süre

Devlet bakanları Siyer-i Nebi Müzesine hayran kaldı

Kırıkkale’nin Karacalı köyünde vatandaşın hizmetine açılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi, eski bakanları ağırladı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Bahattin Akyön’ün eşlik ettiği ziyarette bakanlar, külliyeye hayran kaldı.


PEYGAMBERİMİZİN HAYATI ANLATILIYOR
Türkiye Bisiklet Federasyon As Başkanı Cidde eski Basın Ataşesi Bahattin Akyön’ün çaba ve gayretleriyle Kırıkkale’ye kazandırılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gencinden yaşlısına, 7’den 70’e herkese kapılarını açan İslami Değerler Külliyesi, görselliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hafta içi ve hafta sonu adeta vatandaşların ziyaretçi akınına uğrayan müzede Peygamber Efendimizin yaşamından vefatına kadar olan yaşantısı minyatürlerle anlatılıyor.

AKYÖN’DEN BAKANLARA TEŞEKKÜR
Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Çoşkun, Maliye Eski Bakanı Hasan Basri Aktan, İş insanı Tahsin Bilgin ve Erzincan Derneği Başkanı Ahmet Yetkin, Vali Mehmet Makas, Kırıkkale İslami Değerler Külliyesini ziyaret ettiler Kırıkkale’nin Karacalı köyünde vatandaşın hizmetine açılan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesi, eski bakanları ağırladı. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Bahattin Akyön’ün eşlik ettiği ziyarette bakanlar, külliye ve Siyer-i Nebi Müzesi’ne adeta hayran kaldı. Akyön, yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Herkes bu müzeye akın ediyor

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön, aday adaylık başvurusunu yaptı

İlginizi Çekebilir

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan İslami Değerler Külliyesi’ne övgü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11815

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171