KIRIKKALE
14°
03:21

Öğleye kalan Süre

Doğa tutkunları Kastamonu'da buluştu

Doğa tutkunları Kastamonu'da buluştu


DOĞASEVERLERİN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Kırıkkale’nin doğa tutkunlarını bir araya getiren Kale Dağcılık Spor Kulübü, son düzenledikleri Kastamonu gezisiyle dikkatleri üzerine çekti. Kulüp, 70 kişilik dinamik ekibiyle Türkiye’nin en yüksek ikinci kanyonu olan Çatak Kanyonu’nu keşfetti. Kulüp Başkanı Ziya Korkmaz liderliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, doğaseverlerin gözdesi haline geldi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Etkinlik, doğanın eşsiz güzelliklerini deneyimlemek amacıyla, Horma Kanyonu’nda yaklaşık 3 kilometrelik bir yürüyüşle devam etti. Katılımcılar, sonbaharın renk cümbüşü içinde Ilıca Şelalesi’ne ulaşarak doğanın tadını çıkardılar. Kısa bir Kastamonu turunun ardından ekip, Kırıkkale’ye geri dönerken, doğa ile kurdukları bağın önemini bir kez daha vurguladılar. Korkmaz, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Doğaya sadece ayak izi bırakarak yürüyüşlerimize devam ediyoruz. Doğanın iyileştirici ve birleştirici gücüne inanan herkesi dağlara ve doğaya bekliyoruz,” diyerek tüm doğaseverlere açık bir davette bulundu.

İlginizi Çekebilir

Çiftçilere ÇKS uyarısı!

İlginizi Çekebilir

Hareketsiz yaşam, ölüm riskini yüzde 20 ila 30 artırıyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Yeniden Refah Partisi birinci oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

33544

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171