KIRIKKALE
25°

Engelli vatandaşlarımız toplumun ayrılmaz parçasıdır

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Makas, “Engelli vatandaşlarımız, toplumun ayrılmaz bir parçasıdır” dedi.


HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞUDUR
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Kırıkkale Valisi Mehmet Makas açıklamalarda bulundu. Makas, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekmek, onların hayata katılımını sağlamak ve amacı toplumsal farkındalığı artırmak olan önemli bir gündür. Engelli vatandaşlarımız, toplumun ayrılmaz bir parçasıdır. Onların sahip oldukları hakların korunması, hayat standartlarının geliştirilmesi ve sosyal hayata etkin katılımlarının sağlanması, hepimizin ortak sorumluluğudur.”

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ
“Devletimiz, engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için önemli adımlar atmaktadır. Bu kapsamda, özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri, istihdam, sosyal hizmetler ve erişilebilirlik gibi alanlarda önemli çalışmalar yürütülmektedir. Kırıkkale Valiliği olarak, engelli vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını sağlamak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Haber:Yunus Emre Altundağ 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleliler borcunuz silinecek!

İlginizi Çekebilir

FETÖ'ye yönelik Gazi Turgut Aslan Operasyonu

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

20555

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171