KIRIKKALE
22°

Erkoç: “Toplumun ayrılmaz bir parçasıyız”

Erkoç: “Toplumun ayrılmaz bir parçasıyız”


İLHAM VE GURUR KAYNAĞI OLUYOR

Erkoç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Engellilik, yalnızca belirli bir kesimin değil, toplumun bütününün duyarlılığını ve katkısını gerektiren ortak bir meseledir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle özellikle ifade etmek isterim ki, engelli bireylerimizin eğitimden sanata, spordan sosyal hayata kadar her alanda gösterdikleri azim ve başarı hikâyeleri, bizlere ilham ve gurur kaynağı olmaktadır.”

EN BÜYÜK HEDEFLERİMİZDENDİR

“Hayata olan tutkuları, inançlı ve kararlı mücadeleleri ve yüzlerindeki mutlulukla, engelli bireylerimizin başarılarını desteklemek ve potansiyellerini ortaya koyabilecekleri fırsatlar yaratmak en büyük hedeflerimizdendir. Kırıkkale tüm engelliler ve engelsiz yaşamı destekleme derneği olarak engelsiz bir Türkiye" engelsiz bir Kırıkkale ideali doğrultusunda, tüm halkımızla birlikte inanarak, birlikte emek vererek tüm engelleri birlikte aşacağımıza yürekten inanıyorum. Hayat boyunca her birimizin karşısına çıkan engellerin sevgi, dayanışma ve hoşgörü ile aşıldığı bir dünya dileğiyle tüm engelli kardeşlerime ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

Koruyucu aileler şenlikte buluştu

İlginizi Çekebilir

Adalet temsilcileri Keskin’de buluştu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale FK’dan Müdür Güneş’e ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86788

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171