KIRIKKALE
26°
01:17

Öğleye kalan Süre

Eurodesk Türkiye'de Kırıkkale’yi temsil ettiler

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Eurodesk Türkiye'nin 15. Yılı Lansman toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli eğitimciler lasman toplantısında Kırıkkale’yi temsil ettiler.


ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK
2011 yılından bu yana Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme (AR-GE) biriminin de bağlı bulunduğu Eurodesk Türkiye'nin 15. Yılı Lansman toplantısı ve kutlaması Türkiye Ulusal Ajansı tarafından İstanbul'da yapıldı.

TEMAS NOKTASI TEMSİLCİLERİ KATILDI
Etkinliğe Türkiye Ulusal Ajans Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatör Yunus Alper Altay, Eurodesk Türkiye Ulusal Koordinatörü Emirhan Hikmet Aslan ve 67 ilde faaliyet gösteren Eurodesk temas noktası temsilcileri katıldı.

YENİ STRATEJİLER BELİRENDİ
Kırıkkale'yi ise Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz temsil etti. Yapılan lansman toplantısında Türkiye'de gençlik bilgilendirme faaliyetlerinin dünü, bugünü ve geleceği tartışılarak ileriki tarihlerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili yeni stratejiler de belirlendi.

Haber:Yunus Emre Altundağ

İlginizi Çekebilir

İş merkezinin penceresinden düşen kişi hayatını kaybetti

İlginizi Çekebilir

İtfaiye bin 588 olaya müdahale etti  

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön’den AK Parti’ye ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57320

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171