KIRIKKALE
25°
04:9

İmsak'a Kalan Süre

Gazi meclise gazi çıkarması

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rifat Öcal, şehit aileleri ve gaziler MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk’ü ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk,  her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanl


ONLAR BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rifat Öcal, şehit aileleri ve gazileri ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını veren şehit ve gazilerimizi anıyoruz. Bizler her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarındayız.  Kırıkkale Şehit ve Gazi ailelerimizi Gazi Meclisimizde misafir ettik. Sağ olsun var olsunlar. Onlar; bizim göz bebeğimiz, canımız, ciğerimiz, başımızın tacıdır” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Şehit Ceylan’ın cenazesi yarın kalkacak

İlginizi Çekebilir

Gazi meclise gazi çıkarması

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan şehit ailelerine ve gazilere iftar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84642

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171