KIRIKKALE
27°
05:43

Öğleye kalan Süre

Hacılar Kasabası’na asfalt atılıyor

Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında önemli hizmetler gerçekleştiren Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, kasabada adeta arapsaçına dönen giriş-çıkış yolunu asfalta kavuşturuyor.


YOL PROBLEMİ ÇÖZÜME KAVUŞUYOR 
Başkanlık görevine geldiği günden itibaren herkesin sevgisini kazanan, kasaba içerisinde 7’den 70’e herkes arasında birlik ve beraberliği sağlayan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Kasaba içerisinde büyük sorunlara neşter vuran Koyuncu, 1985 yılından bugüne kadar adeta kangren haline dönüşen ve çözülemeyen yol problemini çözüme kavuşturuyor. 


MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’ÜN BÜYÜK DESTEĞİ VAR 
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün yoğun çaba ve gayretleri sonucunda kasaba içerisine asfalt çalışması başladı. Kasaba çıkışına 7 metre genişliğinde, 2 kilometre uzunluğunda 2 bin ton asfaltın gazetekale.com serimi gerçekleştirildi. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, “Sayın vekilimiz, şehrimizin yiğit evladı Halil Öztürk’e sonsuz teşekkür ederim. Kasabamız giriş kısmına ise şuanda 3 bin ton sıcak asfalta ihtiyacımız var. Bu konuyla ilgili ilgili bakanlık ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yardımlarını talep ediyoruz” dedi. 


BU MAKAMA SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELDİK 
Yıllardır çözülemeyen bir sorunu çözmekten dolayı duyduğu onur ve gururu dile getiren Koyuncu, “Kasabamızın dertleriyle dertleniyor, sorunlarına çözüm bulmak için mücadele ediyorum. Biz bu makama sorunları çözmeye geldik. Ben belediye başkanı olarak kasabamızın derdini biliyorum. Kasabamızın eksikliklerini hiçbir kimseyi karalamadan, eski yeni eleştiriye gitmeden, tenkit etmeden, bir hesaplaşmaya mahal vermeden sadece olanları söylüyoruz. İnşallah kasabamızı daha güzel günler bekliyor” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de sıcaklık 39 dereceye kadar çıkacak

İlginizi Çekebilir

Kılıç, “Kırıkkale’yi beraber yöneteceğiz”

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de 39 yıldır seçim kaybetmeyen muhtar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95232

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171