KIRIKKALE
24°
01:46

İkindi'ye Kalan Süre

Harun Ulusoy: “Kırıkkale’ye hizmet için bu yola çıktık”

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy, Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ulusoy, İlyas Şen ve Kadir Yahşi’yi tebrik ederek çalışmalarında başarı temenni etti.


GÜVENİLİR HABERİN MERKEZİ
Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale Belediye Bakan Aday Adayı Harun Ulusoy, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ile bir süre görüştü. Yayın hayatında 20 yılı doldurmaya sayılı günler kalan Yenigün Gazetesi’nin Kırıkkale basınında önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan MHP’li aday adayı Ulusoy, ilkeli, doğru, güvenilir haberleriyle Kırıkkale’nin gündemine damga vuran Yenigün Gazetesinin yeni oluşumla yoluna emin adımlarla devam edeceğine inandığını vurguladı.

HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇEYİZ
Ziyarette aday adaylığı sürecinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler de veren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy, esnaf, STK ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla her zaman olduğu gibi iç içe olmaya devam ettiklerini söyledi. Kırıkkale’de yaşayan birisi olarak şehrin tüm sorunlarına vakıf olduğunu hatırlatan Başkan adayı Ulusoy, 20 yıllık belediyecilik tecrübesiyle Kırıkkale’ye hizmet için yola çıktıklarını kaydetti. Ulusoy “Amacım Kırıkkale’ye hizmet, bunun için yola çıktık tüm gayemiz budur” ifadelerine yer verdi.

20 YILLIK TECRÜBE
MHP’li aday adayı Ulusoy “Her şeyi bilen değil, ama her şeyi bilenle istişare edeceğiz. Bunu kendimize şiar edineceğiz. O gün geldiğinde her zaman olduğu gibi kapımız herkese açık olacak. 20 yıllık tecrübemizle öncelikle altyapı olmak üzere şehrimizin tüm ihtiyaçlarını tamamlayacağız, şehrimizi güzelleştireceğiz, hep birlikte şehrimizi yöneteceğiz. Kırıkkaleli hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle her zaman olduğu gibi Kırıkkale'miz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Haber:Sümeyye Nur Özseven (Stajyer)

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan “Komşum Nasılsın” programına büyük destek

İlginizi Çekebilir

Öztürk: “Türkiye, Mavi Vatan’da da İdeallerinin Takipçisi Olacak”

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten karayolları çalışanlarına müjde! “Karayolları çalışanları kadroya geçecek”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58024

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171