KIRIKKALE
25°
02:29

Öğleye kalan Süre

Haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları yapılıyor

Kırıkkale Belediyesi, il genelinde sinek ve haşere popülasyonunu kontrol altına almak amacıyla etkili ilaçlama çalışmalarını devam ediyor.


YOĞUN BÖLGELER İLAÇLANIYOR 
Kırıkkale Belediyesi Kırıkkale genelinde program dahilinde İlaçlama çalışmaları devam ediyor. Alanında uzman personel tarafından çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden gerçekleştiriyor Belediye ekipleri Parklar, bahçeler, oyun alanları, toplu taşıma durakları ve diğer kamusal alanlar, cadde ve sokaklarda haşere popülasyonunun yoğun olduğu bölgeler olarak belirlendi. Ekipler, bu alanlarda titizlikle çalışarak sinek, sivrisinek ve diğer haşerelerin üreme alanlarını kontrol altına aldı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR 
Belediyesince yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızın yaz mevsimini rahat, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri maksadıyla ilimiz genelinde ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam devam ediyor" denildi. Vatandaşlar Belediyenin yaptığı ilaçlama çalışmasından dolayı teşekkür ederek Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Belediyede sosyal denge sözleşmesi imzalandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, yeni dolmuş durağına kavuşacak

İlginizi Çekebilir

Ev kadınları hem öğreniyor hem de ev ekonomisine katkı sağlıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

36541

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171