KIRIKKALE
24°

Hataylı depremzede çift, Kırıkkale'de dünyaevine girdi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'dan Kırıkkale'ye gelen depremzede çift, nikah töreniyle evlendi.


DEPREMDE ANNESİNİ KAYBETTİ
Depremlerin ardından Bahar Keser (19) ve Hüseyin Baklavacı (26) ile aileleri, Kırıkkale'ye yerleşti. Nişanlı çift, bir süre sonra Kırıkkale Belediyesine nikah başvurusunda bulundu. Başvurunun olumlu sonuçlanmasının ardından çiftin nikahı, Kırıkkale Belediyesi Nikah Sarayı'nda kıyıldı. Bahar Baklavacı, AA muhabirine, yaklaşık bir ay önce Kırıkkale'ye geldiklerini, depremde annesini kaybettiği için buruk mutluluk yaşadığını dile getirerek, "O da olsaydı çok mutlu olurdum, yuvamı kuruyorum." dedi.

"TÖRENE KATILANLAR GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI"
Hüseyin Baklavacı da kayınvalidesinin aynı zamanda teyzesi olduğunu, aralarında bulunmadığı için buruk sevinç yaşadıklarını söyledi. Genç çiftin evlenmelerine katkıda bulunan hayırsever Yıldız Arslan da depremzede ailelerin kente geldiklerini duyunca arkadaşlarıyla eksiklerini gidermeye çalıştıklarını anlatarak, "Nikah ve kına gecelerine yardımcı olmaya, arkadaşlarımla bir şeyler yapmaya çalıştık. Gençlerimizin bu mutlu gününde de beraber olalım istedik. Kuaförü, kıyafetleri falan kızımızı bir nebze güldürebildiysek ne mutlu bize." diye konuştu. Çiftin nikah törenine katılan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

KIRIKKALE (AA)

İlginizi Çekebilir

Huzur Köy depremzedelerin yanında

İlginizi Çekebilir

Deprem bölgesine 400 koyun bağışlandı

İlginizi Çekebilir

Sıcak çorbalar yaralı gönülleri ısıtıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

14492

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171