KIRIKKALE
24°
08:5

Öğleye kalan Süre

İsmailoğulları: "Bireyleri, kötü alışkanlıklardan uzak tutmalıyız"

MHP Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları “Yeşilay Haftası” sebebiyle bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda İsmailoğulları, “Bireylerin, özellikle de çocuk ve gençlerimizin, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı v


"HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM"
MHP Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle bir açıklama yayımladı. Açıklamasında alkol ve uyuşturucunun en tehlikeli düşman olduğunu belirten İsmailoğulları; "Çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, onlara vereceğimiz sağlık bilinciyle mümkün hale gelecektir. Sigara ve alkollü içecekler dâhil olmak üzere, kişilerde madde bağımlılığına neden olan alışkanlıkların önlenmesi için kurulan Yeşilay’ın, kuruluş tarihini içine alan bu hafta, özellikle gençlerimiz başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanımızın zararlı alışkanlıklarını bırakmaları için bir fırsat teşkil etmektedir. Alkol ve uyuşturucu, insan sağlığının en önemli ve en tehlikeli düşmanıdır. Bu alışkanlıklar, kişilerin kendi sağlığını etkilediği gibi, aile ve sosyal hayatlarında da olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Bilinçli ve sağlıklı bir nesil oluşturma yolunda, çocuklar ve gençlerimiz başta olmak üzere, toplumumuzdaki tüm bireylerin bu zararlı maddelere ulaşmasını önlemek, tüm toplumun görevidir. Bu düşünceler çerçevesinde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye ve Yeşilay gönüllüsü olmaya davet ediyor, tüm vatandaşlarımıza alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Öz babası azmettirdi, 14 yaşındaki kızını vurdurdu

İlginizi Çekebilir

Vaka sayılarının arttığı Kırıkkale'de aşı çağrısı

İlginizi Çekebilir

Dijital devrim ve gerçek gazetecilik

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17278

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171