KIRIKKALE
21°
01:6

Öğleye kalan Süre

İYİ Parti esnafların sorunlarını dinliyor

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinliyor.


ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, saha çalışmalarını gerçekleştiriyor. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını sahada dinleyen İYİ Parti İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve yönetimi, gerekli çözümlerin bulunması amacıyla gerekli çalışmayı sürdürüyor. İl Başkanı Kuzucu, “Zafer Caddesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik” dedi.

EKİBİMİZLE SAHADAYIZ
Mahalli İdareler Seçiminin startını verdiklerini dile getiren Kuzucu, Kırıkkale’nin sorunlarını çözmek için her alanda çalışma gerçekleştirdiklerini dile getirdi. İYİ Parti’nin yerel seçimlerde başarı elde edeceğini vurgulayan Kuzucu, “Genel Merkezimizin belirleyeceği seçim takvimine göre hareket ederek aday adaylarımızla birlikte sahada daha aktif olacağız. Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe ve kasabalarımızda inşallah belediyelerimizi kazanacağız” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’den hangi fay hattı geçiyor 

İlginizi Çekebilir

Otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı

İlginizi Çekebilir

Uygunsuz gübre satan bayilere ceza!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60590

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171