KIRIKKALE
25°

‘Kadir Yahşi ile Bire Bir’ programı yayın hayatına başladı

‘Kadir Yahşi ile Bire Bir’ programı, gazeteci Kadir Yahşi’nin sunumu ile ekranlara merhaba dedi. Dün akşam saat 21.30’da Kırıkkale Web TV’de canlı olarak yayınlanan programın ilk bölümüne, Kırıkkaleli gazeteci, TRT eski Haber Müdürü Abdurrahman Keskin kon


KIRIKKALE’YE DAİR MESELELER MASAYA YATIRILDI
‘Kadir Yahşi ile Bire Bir’ programının ilk bölümü yayınlandı. Kırıkkale Web TV’de yayın hayatına başlayan program, ilk bölümünde Kırıkkaleli gazeteci, TRT eski Haber Müdürü Abdurrahman Keskin’i konuk etti. Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi, gazeteci Kadir Yahşi’nin sunumuyla gerçekleştirilen programda, Kırıkkale’ye dair sorunlar, Kırıkkale milletvekilleri, Kırıkkale Üniversitesi’nde verilen eğitimin kalitesi ve gündeme dair birçok konu ele alındı. Dün akşam ilk bölümü yayınlanan programın, ilerleyen zamanlarda bir seri halinde yayınlanacağı belirtildi.

“BUGÜNKÜ SİYASETÇİLERİ DEĞERLENDİRELİM”
1 saat süren programda, TRT eski Haber Müdürü Abdurrahman Keskin, gazeteci Kadir Yahşi’nin sorularını yanıtladı. Keskin, Yahşi’nin kendisine yönelttiği ‘Bugünkü siyasetçileri nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna “Bugünkü siyasetçiler maalesef istediğimiz hizmeti verebilecek bir fotoğraf sergilemiyorlar. Üç ayrı partiden milletvekilimiz var, üç ayrı partinin milletvekilini ben ne Ankara’da ne Kırıkkale’de yan yana görmüyorum. Biz seçtikten sonra ideolojileri bir kenara bırakıp savundukları partisel değerleri kenara bırakıp bu kentin milletvekiliyim hepimizin milletvekiliyim gözüyle görüyorum ben üç milletvekilini de ben bu anlamda bir gayret görmüyorum.” dedi.

Programın devamını izlemek için linke tıklayınız.

İlginizi Çekebilir

Doğan’dan Yahşi’ye anlamlı ziyaret

İlginizi Çekebilir

‘Kadir Yahşi ile Bire Bir’ programı yayın hayatına başladı

İlginizi Çekebilir

Bütün suçlu Mehmet Saygılı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18106

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171